Algemeen

Het Algemeen Lachblad (AL) wil een verzamelpunt op het web zijn van opmerkelijke nieuwsberichten die, om wat voor reden dan ook, hun weg niet vinden naar de reguliere dagbladen. Het AL wil deze berichten een plek geven zodat ze voor iedereen toegankelijk worden.

Het Algemeen Lachblad heeft geen batterij journalisten die constant het wereldnieuws afschuimen op zoek naar opmerkelijke nieuws. Het streven van het Algemeen Lachblad is dat haar lezers zelf de inhoud verzorgen.

Het Algemeen Lachblad staat dus open voor oplettende en/of creatieve lezers die een bijdrage willen leveren. Zo kan de krant constant gevuld blijven met artikelen die voor andere lezers leuk en interessant zijn, en hen hopelijk ook weer inspireerd om een bijdrage te leveren. Zo kan het Algemeen Lachblad een oneindige circel van vernieuwend nieuws wordt.

Heb je dus een opmerkelijk nieuwsbericht, een vraag voor Lieve Olga, of een andersoortige bijdrage voor het Algemeen Lachblad, dan zouden wij als redactie, maar ook alle andere lezers van het AL, het zeer op prijs stellen als je dat wilt insturen via e-mail.

Het Algemeen Lachblad - waar de krant lezen nog leuk is.

  © 2001-2018 Algemeen Lachblad™