Mijn vrouw krijgt het huis - ik de parkiet!

Lieve Olga:
Ik ben een man van 33 jaar. Toen ik een jaar geleden mijn (inmiddels ex-)vrouw Natascha Volodimirova leerde kennen was ik een gefortuneerde advocaat en zij een eenvoudige schoonmaakster in een hotel waar ik logeerde.
In het begin van ons huwelijk was ze erg dankbaar en hield ons huis goed schoon. Maar na een paar maanden werd al ze merkbaar slordiger. Nog even later verslonste ze echt haar taken in het huis, en zat ze meer op de tennisclub. Ik heb het nog even getolereerd maar toen heb ik toch een echtscheiding aangevraagd.
Ik had wel verwacht dat ik haar wat alimentatie zou moeten betalen, maar ik stond perplex toen ze voor de rechter mijn huis opeistte... en de rechter haar vervolgens nog gelijk gaf ook! Natascha heeft alles gekregen; het huis inclusief de hele inboedel. Het enige wat ik mocht houden van de inboedel was die stomme parkiet die we voor kerst van haar ouders hebben gekregen.
Nou vraag ik je Olga, is dat nou rechtvaardig?
J.U. te H-G


Luister advocaatje: jij dacht een gratis schoonmaakster in huis te halen en je kreeg de deksel op je neus. Ik heb een tip voor je: neem een werkster!

  © 2001-2018 Algemeen Lachblad™