UFO's vermommen zich als wolken!

Door Herman Huizen - Correspondent Buitenaards Leven

Nieuw-Zeelandse wetenschappers hebben een jarenlang vermoeden eindelijk onomstotelijk vast kunnen leggen: UFO's vermommen zich als wolken!

Volgens onderzoeksleider John Brown kan niemand er nu nog omheen. "Wie deze bewijsstukken ziet en dan nog steeds aan de aanwezigheid van UFO's durft te twijfelen is niet goed bij zijn hoofd." Negen jaar lang heeft het onderzoeksteam diverse UFO-meldingen onderzocht. "Meer dan wat wazige foto's leverde dat de eerste jaren niet op", volgens John Brown. "We waren steeds te laat. Het leek wel of de UFO's ineens in de lucht oplosten wanneer wij arriveerden." Hoe dicht deze gedachte bij de waarheid zat konden John Brown en zijn onderzoeksteam toen nog niet vermoeden.

Lege blikken motorolie

De ommekeer kwam toen het team een snel veldonderzoek uitvoerde van de plek waar een melding was geweest. "We vonden opvallend veel lege blikken motorolie. Dit was opvallend omdat we midden in een uitgestrekt bos waren, waar geen mensen woonden of wegen waren. En uit sommige blikken drupte zelfs nog olie, dus moesten ze nog pas gebruikt zijn."

"Toen ging er bij ons langzaam een lampje branden," aldus een opgewonden John Brown. "De olie moest van de UFO zijn en hij moest nog in de buurt zijn. Even later bemerkten we een vreemde wolkenformatie boven ons. Deze had precies de vorm zoals ooggetuigen de UFO hadden beschreven. Toen was één en één snel twee; de UFO had zich vermomt als een wolk!"
Sinds deze opmerkelijke ontdekking heeft John Brown en zijn team zich vooral toegelegd op het analyseren van het wolkendek bij plekken waar een melding vandaan kwam. En met opzienbarende resultaten.

Motorpech

John Brown: "We hebben nu al tientallen UFO's vast kunnen leggen op foto. En geen wazige plaatjes, maar haarscherpe foto's waar geen discussie meer over mogelijk is."
Volgens John Brown kampen UFO's die 'in levende lijve' te zien zijn met motorpech. "Ik denk dat UFO's zich standaard vermommen als wolken. Maar het feit dat wij zoveel blikken motorolie vonden wijst er op dat UFO's ook wel eens stuk gaan. Dan verliezen ze hun camouflage en zijn ze door ons duidelijk te zien."

"Ik wil er nog wel op aandringen dat iedereen die contact heeft of krijgt met UFO's de inzittenden erop wijst dat het dumpen van olieblikken in de vrije natuur niet erg milieuvriendelijk is. Met hun geavanceerde voertuigen zouden ze die toch makkelijk naar een daarvoor bestemd afvaldepot kunnen brengen?"

  © 2001-2020 Algemeen Lachblad™