Duitse leger was bezig met maken van UFO!

Door Johan van der Vaart - Hoofd research

Het Algemeen Lachblad heeft de hand weten te leggen op nog niet eerder vertoond materiaal. Geheime rapporten en foto's wijzen uit; het Duitse leger was in een vergevorderd stadium met de ontwikkeling van een soort UFO!

Meer dan zestig jaar hebben de bewijzen in een Russische kluis gelegen maar eindelijk is de waarheid boven tafel. In de buurt van het Duitse plaatsje Dreibrucken werkte Duitse ingenieurs in de laatste jaren van de Tweede Wereldoorlog in het geheim aan de ontwikkeling van een nieuw vliegend oorlogswapen.

"Het lijkt nog het meest op een UFO," aldus Kolonel van Boxtel van het Nederlands Instituut van Oorlogsvoering. "Het is bekend dat Duitse ingenieurs onder druk van hun superieuren tot de meest vreemde ontwerpen kwamen, maar dit slaat werkelijk alles."

Russische UFO's

Volgens Kolonel van Boxtel zijn de foto's en rapporten absoluut authentiek. "We weten dat het Russische leger complete Duitse archieven mee naar Moskou hebben genomen, met name over de atoombom en andere soorten oorlogstuig waar de Duitsers mee bezig waren. De gegevens uit deze rapporten kwamen steeds terug in de ontwikkeling van het oorlogstuig van de Russen - zoals de atoombom."
Van Boxtel vervolgd: "We moeten er nu serieus rekening mee houden dat Russische wetenschappers zelf ook dit soort UFO's hebben ontwikkeld."

"Geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog herzien"

Of de UFO's ook daadwerkelijk ingezet zijn bij acties van het Duitse leger is onbekend. Van Boxtel: "Het is bekend dat er veel werd geëxperimenteerd; vooral de V-7 legende is vermaard. Maar meestal waren het onstabiele prototypes die zomaar ui de lucht konden vallen en veel eigen slachtoffers maakte. Het feit dat er op diverse foto's UFO's ook daadwerkelijk vliegen doet van Boxtel toch twijfelen. "Zoals gezegd haalden de meeste experimenten fase twee niet eens. Maar als deze dingen daadwerkelijk gevlogen hebben, gaan er hele andere scenario's spelen en moeten we misschien de gehele geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog herzien!"

Uiteraard zal het Algemeen Lachblad de verdere bestudering van deze sensationele vrijgekomen archieven nauwgezet volgen.

  © 2001-2020 Algemeen Lachblad™