Elvis zet 30-jarige bruid alweer aan de kant voor ex-fotomodel!

Door Hans Uytdenhoven - Redactie Showbizz

Slechts enkele maanden na het huwelijk met de 30-jarige serveerster Angela Dubois, heeft de King of rock & roll zijn kerverse bruid alweer aan de kant geschoven en ingeruild voor ex-fotomodel Linda Evans!

"De King is back!", daar bestaat inmiddels geen misverstand meer over. Nadat Elvis - na meer dan 40 jaar na zijn in scene gezette dood - weer in de schijnwerpers is getreden, volgen de schandalen zich in rap tempo op. Volgens een goede vriend van Elvis heeft de inmiddels bejaarde performer de smaak weer helemaal te pakken van het leven in de glamour en de glitter.
"Sinds hij heeft besloten weer uit de anonimiteit te treden lijkt hij wel weer de Elvis van veertig jaar geleden. Hij deelt weer links en rechts Cadilac's uit en flirt met elke vrouw."

Dat Elvis nog steeds geen moeite heeft om het vrouwlijk schoon naar zijn hand te zetten is volgens intimi ook de reden voor het snelle opbreken van de relatie met Angela. "Zij was gewend hem helemaal voor zichzelf te hebben." Angela Dubois en Elvis hadden sinds twee jaar een relatie. Het huwelijk was voor Elvis het moment om weer in de schijnwerpers te treden na zijn in scene gezette dood op 16 augustus 1977.

"Nu Elvis zich weer in het openbaar vertoont heeft Angela in kort tempo moeten leren omgaan met de impact die Elvis nog steeds op vrouwen heeft. Dat is haar toch opgebroken. Maar ja, flauwvallende vrouwen in een restaurant, of een vrouw die haar ondergoed naar je echtgenoot werpt is natuurlijk ook moeilijk te behappen. Angela was er gewoon nog niet klaar voor."

Bananenmilkshakes

Dat de King er geen gras over laat groeien bewijst de kersverse relatie met ex-fotomodel Linda Evans wel. "Elvis heeft het gevoel dat hij heel wat in te halen heeft. Hij heeft de afgelopen veertien jaar in complete afzondering geleefd opzijn onderduikadres in Duitsland. Dat zijn tropenjaren voor een superster als Elvis. Nu hij weer 'up and running' is wil hij ook weer genieten van het leven. Angela was meer van het type huisvrouw. Linda daarintegen is als ex-fotomodel gewend aan een leven waar elke stap wordt vastgelegd in de bladen en op film. Maar het schijnt dat zij ook hele lekkere bananenmilkshakes kan maken en iedereen weet hoe dol Elvis daar op is."

Aanhoudende geruchten berichten dat Elvis zelfs weer met zijn oude band aan het repeteren is. Of daar ook nieuwe concerten uit voort gaan vloeien is onduidelijk.
"Voorlopig heeft hij zijn handen vol aan Linda".

  © 2001-2020 Algemeen Lachblad™