Graancircels gemaakt door intelligente konijnen!

Door Harry Pont - Medewerker Knaagdieren

Top-wetenschapper Dr. Eduard Duvall claimt het mysterie van de graancirkels opgelost te hebben. Volgens hem worden de ingewikkelde figuren in graanvelden gemaakt door super-intelligente konijnen!

Topdeskundige op het gebied van knaagdieren, Dr. Eduard Duvall, verbonden aan de universiteit van Cambridge, denkt dat de figuren en patronen in graanvelden een poging zijn van de konijnen om te communiceren. "We zijn nog maar net begonnen met het interpreteren van de boodschappen, maar uit wat we tot nu toe hebben kunnen ontcijferen is het ons duidelijk dat de konijnen op deze manier contact proberen te leggen met soortgenoten elders in ons melkweg."

Dr. Duvall's bevindingen worden binnenkort op een conferentie in Geneve aan de wereld bekend gemaakt, maar aan het Algemeen Lachblad wilde hij toch al enkele opmerkelijke feiten kwijt. "Sommige wetenschappers schreven de graancircels toe aan vliegende schotels, anderen dachten dat het onverlaten waren die 's nachts met een zeis aan de slag gingen. Deze theoriŽn werden allemaal weggevaagd toen er een graancirkel gemaakt in een veld dat de hele nacht geobserveerd werd, en niemand iets gezien had."

Konijnenkeutels

"Toen kreeg ik het idee dat de graancircel gemaakt moest zijn door wezens die onder de 'graanspiegel' opereerde. Bij nader onderzoek vond ik opvallend veel konijnenkeutels in de directe omgeving van de graancirkel. Eerst dacht ik nog aan toeval omdat konijnen niet in staat achtte zulke complexe figuren te maken. Maar toen ik bij meerdere graancirkels ook ongewoon veel keutels vond was het voor mij duidelijk dat er een verband moet zijn."
Of het gaat om een speciaal soort zeer intelligente konijnen, of dat het gaat om gewone konijnen gaat met verborgen gave's, wil Dr. Duvall nog niet zeggen. "Dat hou ik nog even geheim. Maar laat ik wel zeggen dat mensen dadelijk heel anders naar hun wollige huisdiertje zulen kijken."

Samen met een team van specialisten heeft Dr. Duvall nu bijna een jaar aan het ontcijferen van diverse graancircels gewerkt. "Het is een heel karwei om alle boodschappen te vertalen." Dr. Duvall's team zegt inmiddels twee boodschappen volledig ontrafeld te hebben. Eťn boodschap zegt: "Hier zijn we", de ander luidt: "Kom ons halen".

Volgens Dr. Duvall moet de mensheid in verband met deze boodschappen ernstig rekening houden met het feit dat de aarde weleens op korte termijn bezoek zou kunnen krijgen van konijnen uit de ruimte. "Het zou best eens kunnen dat 'onze' konijnen hier maar tijdelijk gestationneerd zijn om de aarde te verkennen. Of dat ze lang geleden een noodlanding op onze aarde hebben moeten maken door pech met hun ruimtevoertuig. Ik denk dat ze door middel van de graancircels hun soortgenoten oproepen om hen op te komen halen."

© 2001-2020 Algemeen Lachbladô