Elvis Presley werkt aan comeback!

Door Hans Uytdenhoven - Redactie Showbizz

Volgens ingewijden kon het niet uitblijven. Nu Elvis Presley na meer dan 40 jaar na zijn in scene gezette dood weer in de schijnwerpers is getreden, is de King inmiddels druk bezig is met een terugkeer op de internationale podia!

"The King is back!", daar kunnen geen misverstanden meer over bestaan. Nadat Elvis na meer dan 40 jaar weer in de schijnwerpers is getreden, lijkt er geen eind te komen aan de stroom nieuwsberichten rond zijn persoon. De inmiddels bejaarde performer heeft de smaak van het publieke leven blijkbaar weer helemaal te pakken. Kon het Algemeen Lachblad al eerder berichten over het turbulente liefdesleven van Elvis, nu zijn er aanhoudende geruchten over een comeback van onze rockheld!
Elvis-kenner Arthur Hallis: "Sinds hij heeft besloten weer uit de anonimiteit te treden was het een kwestie van tijd wanneer Elvis weer aan optreden zou gaan denken. Hij is nou eenmaal een rasartiest en vroeg of laat gaat het natuurlijk kriebelen, daar kon je gewoon op wachten."

Volgens Arthur Hallis heeft Elvis enkele weken geleden in het geheim contact gezocht met de muzikanten die hem tijdens de jaren zeventig begeleid hebben. Dit zou er op duiden dat de mogelijke nieuwe concerten van Elvis een voortzetting gaan worden van het soort concerten dat de King in bijvoorbeeld Las Vegas gaf. Een exclusieve foto van de eerste repetities, waarbij Elvis in een voor hem zo kenmerkend pak te zien is, bevestigd deze stelling.

Relatietherapeut

Bronnen melden dat de huidige vriendin van de Elvis, ex-fotomodel Linda Evans, de drijvende kracht is achter de comeback van de King. Hun relatie zou de laatste tijd in zwaar weer verkeren. Linda: "Elvis is niet het type om avond na avond mee op de bank te zitten. Dat doet onze relatie geen goed. Ik denk dat ik opnieuw voor hem zal smelten als ik hem weer als mijn held op het podium zie staan. Onze relatietherapeut was het daar ook volkomen mee eens. Elvis had even zijn twijfels, maar enkele sessies later zag hij toch ook in dat dit onze relatie kan redden en waarschijnlijk zelfs naar een hoger plan kan tillen."

Linda Evans volgde serveerster Angela Dubois op als metgezel van Elvis. Het huwelijk met Angela Dubois was voor Elvis destijds het moment om weer in de schijnwerpers te treden na zijn in scene gezette dood op 16 augustus 1977. De King is inmiddels gescheiden van Angela, na een stevig robbetje onderhandelen tussen de advocatenkantoren van beide ex-geliefden.

Bananenmilkshakes

Wanneer er nieuwe concerten te verwachten zijn is nog onduidelijk. Volgens Elvis-kenner Arthur Hallis kan dat niet al te lang op zich laten wachten. "Wanneer Elvis iets in zijn hoofd heeft gehaald kunnen weinig mensen hem er daar weer vanaf halen. Sommige mensen hebben geprobeerd het idee om weer op te gaan treden uit zijn hoofd te praten. Maar dat heeft juist een averechts effect gehad. Elvis zal alles op alles zetten om dit tot een succes te maken. Het feit dat er nu al mensen aan het informeren zijn naar kaartjes voor de concerten heeft hem zeer gesterkt in zijn wil om dit door te zetten."

Om de nodige conditie op te doen voor de mogelijke concertenreeks heeft onze rockheld weer zijn oude liefde opgepakt: karate. Samen met zijn persoonlijke trainer is Elvis vier keer per week in de sportschool te vinden.
"Elvis heeft de bananenmilkshakes afgezworen en is zeer fanatiek aan het trainen. Ik weet niet precies wanneer hij weer op gaat treden, maar ik weet wel dat iedereen zijn borst alvast nat kan maken, want het worden shows die hun weerga niet zullen kennen!"

Wanneer er meer concreet nieuws over de comeback van Elvis te melden is, leest u dat natuurlijk het eerst in het Algemeen Lachblad.

  © 2001-2020 Algemeen Lachblad™